kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Jukka Törmälä

Jukka Törmälä
3.5.2006
Joukkueenjohtajalta
 
Taisto parketilla on tauonnut ja Suomen mestari on ratkaistu. Onneksi olkoon Lappeenranta, olette kuluneen kauden ehdoton ykkönen.
 
Yhtä selvä kuin on ykkönen on myös kauden toiseksi paras joukkue ja se on Kataja. Oltiin hyvä joukkue ja tehtiin mestaruustaistosta todellinen vääntö, se riitti tällä kaudella hopeaan ja sekin on hieno saavutus. Nyt suunnataan nokka eteenpäin ja kasaamaan lopullista joukkuetta ensi kaudelle.
 
Kausi alkoi Jyrin selkävaivoilla ja ikävä kyllä se myös päättyi niihin. Sitten oli Villen sormi paketissa, Alexin umpisuoli leikattiin, Peten nilkka vääntyi ja Kyrden selkä vihoitteli. Vaivoja on joka joukkueella ja ne kuuluvat urheiluun.
 
Joukkuetta heräteltiin kesken kauden vaihtamalla kapteeniksi Mikko ja samalla varakapteeniksi nimitettiin Pete, ratkaisu oli varmasti oikea, kun vielä otetaan huomioon Jyrin selkävaivat, jotka johtivat lopulta leikkaukseen.
 
Rico Rawlins kävi tuuraamassa Alexin sairasloman ja hyvin tuurasikin. Rico on muuten laitellut viestejä pitkin kautta ja lopuksi onnittelut hopean johdosta. Mieshän pelasi loppukauden Luxemburgissa.
 
Ensi kaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen ulkomaalaisten pelaajien vapauttaminen kiintiöistä avaa uusia ulottuvuuksia varsinkin pienille paikkakunnille, joille ei tule pelaajia esimerkiksi opiskelemaan ja nykyään työn ja pelaamisen yhdistäminen on lähes mahdotonta muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Laaksosen Sami.
 
Katajan joukkue on todella hyvällä mallilla ja Anssi Kinnaslampi on varmasti mieleinen tuttavuus joensuulaisille. Parasta sopimustilanteessa on se, ettei seuraavanakaan keväänä tarvitse painaa paniikkinappulaa vaan sopimukset jatkuvat varmuudella Anssilla, Jyrillä ja Villellä.
 
Pete on omien sanojensa mukaan viihtynyt Joensuussa paremmin kuin missään muualla, hyvä näin.
 
Meidän ulkomaalaiset ovat hakusessa, katsotaan mitä mahdollisuuksia löytyy ja tapojemme mukaisesti emme kerro keskeneräisinä olevista sopimuksista.
 
Heiska jatkaa ensi kauden valmentajana. Minulta on kysytty voiko sopimus saada jatkoa? Vastaus on, miehen tuntien, yksiselitteinen "ei voi". Seuraavasta valmentajasta on käyty keskusteluja ja oltu pariin mahdolliseen ehdokkaaseen yhteydessä. Tässä asiassa on myös se hyvä puoli, että minun lisäksi, asiaa on vienyt eteenpäin nimenomaan coach Heinonen.
 
Suurena menetyksenä on Oikun lähteminen isiensä maille työn perässä. Oikku on ollut loistava apu Heiskalle ja minulle, harmi menettää.
 
KIITOS, KIITOS, KIITOS kaikille todella upeille uskollisille kannattajillemme, korvissa kaikuu edelleen "Taistele Kataja" -huuto ja kyynel pyrkii silmäkulmaan. KIITOS.
 
Lopuksi ensi kauden tavoite: Me ollaan sankareita kaikki!
 
Kesäterveisin Jukka
 


< Takaisin | Sivun alkuun