kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2013-14

18.7.2013


Antti Kanervo ja Kataja Basket sopivat ensi kaudesta

Antti Kanervo Kolme edelliskautta Joensuussa pelanneen Antti Kanervon jatkosta Kataja Basketissa on sovittu alustavasti. Yksivuotinen sopimus pitää sisällään option, joka sallii pelaajan siirtymisen ulkomaille syyskuun puoliväliin mennessä.
 
- Meidän kannaltamme Antin sopimus on hieno juttu. Hän on osoittanut olevansa erinomainen pelaaja olemme todella iloisia, mikäli hän pelaa seurassa tulevalla kaudella, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kommentoi.
 
Kanervolle Kataja Basket on ollut koko ajan ykkösvaihtoehto kotimaassa.
 
- Varsinkin EuroChallenge-paikan ja (Teemu) Rannikon tulon myötä on oikeastaan ollut koko ajan selvää, että jatkan Joensuussa, mikäli jään Suomeen. Viihdyn Joensuussa ja Katajassa. Seurassa asiat hoituvat hyvin, joten tänne olisi mukava jäädä vaikkakin ulkomaille haluan edelleen. Katsotaan mitä tapahtuu, Kanervo muotoilee.
 
Takamies harjoittelee tällä hetkellä syyskuussa EM-kisoihin Sloveniaan matkaavan A-maajoukkueryhmän mukana.
 
Pelikaudella 2012-13 Äänekosken Huiman kasvatti esitti etenkin europeleissä mahtavia otteita. 16 FIBA EuroChallenge -ottelussa syntyi keskimäärin 10,2 pistettä ja levyreitä näppeihin tarttui 2,4. Ruuti oli kuivaa kolmen pisteen viivan takana kaukoheittojen osuttua erinomaisella 44,6 prosentin tarkkuudella.
 
Korisliigan 46 ottelussa vastaavat lukemat olivat 12,7 pistettä, 2,5 levypalloa ja uran paras koko kauden kattava kolmosprosentti, kivikova 49,2, jolla irtosi myös liigan tilastokuninkuus.
 
Lisätietoa:
> Kanervon Kataja Basket -pelaajakortti
> Kataja Basket -sopimustilanne 18.7.2013


< Takaisin | Sivun alkuun