kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2013-14

1.7.2013


Jesse Niemi Kataja Basketiin kolmen vuoden sopimuksella

Jesse Niemi Kuva © Basket.fi
 
Korisliigan pronssijoukkue Kataja Basket on solminut kolme kautta kattavan sopimuksen Jesse Niemen, 23, kanssa. Niemi siirtyy joensuulaisseuraan Tampereen Pyrinnöstä.
 
194-senttinen Niemi on Tampereen Pyrinnön kasvatti. Koko ikänsä Pyrintöä edustanut laituri on pelannut seurassa yhteensä 282 Korisliigan ottelua ja ollut mukana voittamassa SM-kultaa kahdesti.
 
- Jesse tuo joukkueeseemme syvyyttä ja monipuolisuutta. Me olemme todella iloisia siitä, että Jesse liittyy vahvuuteemme. Hän on jälleen hyvä osoitus meidän ja yliopiston yhteisestä vetovoimasta, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kommentoi sopimusta ja viittaa samalla Niemen opiskelupaikkaan Itä-Suomen yliopistossa.
 
Niemi itse on innoissaan uusista haasteistaan Joensuussa.
 
- Minulle tämä on iso askel eteenpäin monella tapaa. Olen kuullut, että seurassa asiat hoidetaan mallilla ja menestyshalu on kova. On hienoa päästä mukaan joukkueeseen, jolta voidaan odottaa tulevalla kaudella erittäin paljon. Yliopisto-opinnot ovat myös hieno juttu, ja käsittääkseni Joensuussa opintojen ja koriksen yhteensovittaminen onnistuu hienosti, Niemi kertoo siirron taustoista.
 
Tällä hetkellä Niemi kuuluu Suomen miesten haastajamaajoukkueen pelaajarinkiin, joka matkaa Kazanissa pelattaviin Universiadeihin 6.-17.7.2013.
 
> Jesse Niemen Kataja Basket -pelaajakortti
> Kataja Basket -sopimustilanne 1.7.2013
 
Lisätietoja:
Joukkueenjohtaja Jukka Törmälä, email jukka.tormala@katajabasket.fi, p. 050 366 1680


< Takaisin | Sivun alkuun