kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2013-14

Lehdistötiedote 11.6.2013


Juho Nenonen jatkaa Kataja Basketissa

Juho Nenonen Kataja Basketissa viimeiset viisi kautta pelannut espoolaislähtöinen Juho Nenonen, 25, jatkaa joukkueessa myös kaudella 2013-14. Laituri on solminut seuran kanssa yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.
 
- Kataja Basketissa asiat on aina hoidettu mallikkaasti, ja joukkue on jälleen kerran erittäin iskukykyinen. Haluan olla mukana taistelemassa Suomen mestaruudesta. Ja kukapa ei haluaisi pelata Rannikon rinnalla. Syitä jäädä on monia, syitä lähteä taas ei, Nenonen kommentoi päätöstään.
 
Nenosen sopimuksen myötä Kataja Basketin kotimainen runko kaudelle 2013-14 on nyt kasassa. Seuralla on Nenosen lisäksi pelaajasopimukset Teemu Rannikon, Petri Virtasen, Sami Lehtorannan, Vesa Mäkäläisen, Juho Lehtorannan, Kalle Naapin ja Johannes Lasaroffin kanssa.
 
- Nenosen jatkaminen on joukkueen kannalta hieno asia. Juho tuo joukkueeseen jatkuvuutta ja on tärkeä osa joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella. Me olemme erittäin iloisia siitä, että Juho jatkaa, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä toteaa.
 
Seurassa odotetaan vielä Tampereen Pyrinnön kasvatin Jesse Niemen, 23, osalta vahvistusta opiskelupaikasta Itä-Suomen yliopistossa.
 
- Jesse Niemen tilanne on tällä hetkellä vielä kysymysmerkki, mutta hän on ehdottomasti tervetullut joukkueeseemme, mikäli hän saa opiskelupaikan Joensuusta, Törmälä toteaa.
 
Lisätietoja:
> Juho Nenosen Kataja-pelaajakortti
 
 


< Takaisin | Sivun alkuun