kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2007-08

Karjalainen/Petri Siitonen 4.7.2007


Janne Kinnunen ja Turo Sonkajärvi jatkavat
Lasse Hintsala ja Mikko-Petteri Järvinen uudet kasvot Kataja-paidassa

Lasse Hintsala. Copyright © Suomen KoripalloliittoMiesten koripalloliigaan uuden valmentajansa Antti Papinahon johdolla valmistautuva Joensuun Kataja on solminut pelaajasopimuksia. Joukkueeseen liittyvät täysin uusina miehinä 193-senttinen Lasse Hintsala (23) sekä 191-senttinen Mikko-Petteri Järvinen (21).
 
Jyväskyläläisen Hongikon Nuorisoseuran Urheilijoiden kasvatti Hintsala siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella Katajaan Lappeenrannan NMKY:stä. Kahden vuoden sopimuksen tehnyt Järvinen on edustanut koko peliuransa kotkalaista KTP:tä.
 
Mikko-Petteri Järvinen. Copyright © Suomen KoripalloliittoHintsala on voittanut Namikan riveissä yhden Suomen mestaruuden ja kaksi cup-mestaruutta. Yhden ottelun piste-ennätys pääsarjatasolla on 16. Miehellä on tilillään myös yksi 20-vuotiaiden maaottelu. Viisi A-poikien maaottelua pelannut Järvinen on voittanut KTP:n riveissä cupin vuonna 2004. Yhden ottelun rekordi on 10 pinnaa. Kaksikko saapuu Joensuuhun opiskelemaan.
 
– Olen enemmän kuin tyytyväinen. Uusi valmentaja ja uusi mahdollisuus. Mietin Katajaan siirtymistä jo vuosi sitten, mutta nyt se toteutui, elokuun loppupuolella Joensuuhun muuttava Hintsala iloitsee.
 
Janne Kinnunen. Copyright © Suomen KoripalloliittoLisäksi kolme ulkomaalaista
 
Myös jo useamman kauden Katajassa pelanneet Heinäveden Hyrskeen kasvatti Janne Kinnunen sekä rovaniemeläislähtöinen Turo Sonkajärvi jatkavat joukkueessa. Näin Katajalla on kasassa seitsemän pelaajasopimusta. Jo aiemmin seura oli julkistanut kapteeni Sami Lehtorannan, Anssi Kinnaslammen ja Ville Vesalan jatkon Katajassa. Harjoittelurinkiin liittyvät myös seuran omat A-nuoret Roope Kinnunen, Lauri Ikonen sekä Ilari Tolvanen.
 
Turo Sonkajärvi. Copyright © Suomen Koripalloliitto– Toivottavasti myös sentteri Lasse Aavamäki jatkaa, sopimusneuvotteluja hoitava joukkueenjohtaja Jukka Törmälä toteaa.
 
– Haemme lisäksi kolmea ulkomaalaispelaajaa. Tarvitsemme pelintekijän, yleispelaajan sekä yhden isomman pään vahvistuksen. Virityksiä on ollut paljon, mutta hinnat ovat vielä melko korkeat, Törmälä jatkaa.
 
Kataja 2007–2008
 
Sopimuspelaajat: Sami Lehtoranta, Anssi Kinnaslampi, Ville Vesala, Janne Kinnunen, Turo Sonkajärvi, Lasse Hintsala ja Mikko-Petteri Järvinen
Valmennus: Antti Papinaho ja Antti Hurri
Fyysinen valmentaja: Timo Eklund
Joukkueenjohtaja: Jukka Törmälä
Manageri: Jarkko Miinin
Lääkäri: Sakari Kekki
Huoltajat: Matti Kanninen ja Miikka Hakkarainen
 
© Karjalainen
 
Tarkemmat tiedot mm. uusista pelaajista miesten edustusjoukkueen sivun kautta.


< Takaisin | Sivun alkuun