kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2005-06

Uusimaa 3.5.2005


Virtanen ja Jones jättävät Tarmon ja siirtyvät Katajaan

Porvoon Tarmon pelaajavirta sai jatkoa eilen, kun Petri Virtanen ja Joensuun Kataja julkistivat kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Pitkään uumoiltu Clifton Jonesin siirto Joensuuhun sai myös sinettinsä vuoden pituisella sopimuksella.
 
Suurempi aihe Virtasen siirtymisestä Katajan vahvuuteen kuuluu kuitenkin Virtasen hyvälle ystävälle ja nykyiselle seuratoverille Jyri Lehtoselle.
 
Tarmon kanssa loppumetreille neuvotelleen Virtasen lähtö ei ollut jättiyllätys porvoolaisille.
 
– Vähän jotain tällaista olen odottanut. Kun mies juoksee viimeisen pelin jälkeen suoraan Katajan pukukoppiin, niin kertoohan se jo jostakin, Tarmon manageri Sami Pohjoiskoski.
 
– Kun vähän arvailtiin, että tässä käy juuri näin, niin ei nähty syytä lähteä tarjouskilpailuun Virtasesta. Jos mies haluaa lähteä, niin sittenhän lähtee, Pohjoiskoski kertasi.
 
Tarmo ei jää haikailemaan taitavan pelinrakentajansa ja pelin sielun perään.
 
– Meillä oli tämän varalta suunnitelma B, joka nyt valjastetaan käyttöön. Carl Woodardilla on hyviä suhteita ulkomaille, ja miehen kiikarissa on jo todella kovan luokan EU-mies, Pohjoiskoski paljasti.
 
– Virtanen on ollut kiikarissamme jo pitkän aikaa, ja yhteyttä häneen on pidetty tasaisin välein. Nyt se kuitenkin tuotti tulosta ja Virtanen siirtyy meille kahden vuoden sopimuksella, Katajan valmentaja Timo Heinonen kertoi.
 
– Sormensa pelissä oli Jyri Lehtosella, joka on Virtasen läheinen tuttava. Miehet ovat aiemmin harjoitelleet yhdessä ja Lehtonen oli mukana puhumassa Virtasta Katajaan, Heinonen tiedotti.
 
Virtaselle seuraa pitkälle matkalle itärajalle tekee Tarmon tämän kauden sentteri Clifton Jones, joka solmi yksivuotisen sopimuksen Katajan kanssa. Jones on Joensuun paluumuuttaja, koska amerikkalainen palloili ennen Tarmon pestiä nimenomaan Katajassa.
 
© Uusimaa
 


< Takaisin | Sivun alkuun