Kausi 2002-03

 
Pussihukkien WWW-palvelu 17.2.2003
Loistava kotivoitto Katajasta...
 
PuHu - Kataja 93-92 (55-43)
 
Suomen Cupin juuri voittaneen Joensuun Katajan päänahkaa olemme himoinneet jo aikaisemmissa kohtaamisissamme, mutta huonolla menestyksellä. Heidän kokenut ja hyvin roolitettu ryhmänsä on pystynyt rankaisemaan joukkuettamme heti, jos otteemme on heitä vastaan herpaantunut.
 
Saimme valmistautua otteluun hyvin, sillä takana oli viikko rentoa harjoittelua edellisen rankan ottelusuman jälkeen. Joukkueemme näyttikin varsin tuoreelta heti ottelun alusta asti. Puolustuksemme ei päästänyt vaarallisia joensuulaistykittäjiä vapaisiin heittopaikkoihin ja toiseen päähän pääsimme juoksemaan nopeita hyökkäyksiä todella terävästi. Timo Parviainen kunnostautui ensi jaksolla tekemällä röyhkeästi 20 pistettä. Kaukoheittomme upposivat vihdoinkin ja se taas avasi hyviä heittopaikkoja korin alle Phil Hickeylle ja Erron Maxeylle.
 
Joukkueemme hyvä latautuminen kesti 30 minuuttia, sitten alkoivat pienet vaikeudet. Hyökkäyspäässä liikkeemme loppui ja heitonvalintamme eivät olleet huippuluokkaa. Samalla Katajan varsi rupesi suoristumaan Jukka Toijalan ja Juho Terhon kolmosten toimesta. Myös Andre Foreman syöksyi korillemme vauhdikkaasti ja pääsikin lähes aina vapaaheittoviivalle, mistä mies ei usein erehdy. Kuitenkin hienon pelin pelanneet Kimi Klingberg ja Ville Olki heittivät kolmen pisteen arvoiset heittonsa ottelun viime minuuteilla ja saimme pidettyä Katajan takanamme kotiyleisön kannustuksen tukemana.
 
Joukkueemme taisteli hienosti ja ansaitsi arvokkaat sarjapisteet. Tärkeintä onkin juuri nyt keskittyä vain ja ainoastaan seuraavaan otteluun ja unohtaa sarjataulukon tuijottaminen. Jokaiseen peliin täytyy pystyä keskittymään täydellisesti sekä toteuttamaan sovittua pelitaktiikkaa.
 
PuHu:n tilastot:
Phil Hickey 13/15, Erron Maxey 25/7, Kimi Klingberg 13/1, Timo Heinonen 5/1, Timo Parviainen 27/0, Tommi Lyytinen 0/1, Ville Olki 10/1
 
© Pussihukat
 
<< paluu

< Takaisin | Sivun alkuun