Kausi 2002-03

 
Pussihukkien WWW-palvelu 18.11.2002
PuHu kapsahti Katajaan...
 
Tomi Kaminen

 
PuHu - Kataja 81-97 (43-52)
 
Ei painanut Katajan miesten jaloissa edellispäivän ottelu Salossa, sillä niin kovalla ryminällä he lähtivät pelaamaan meitä vastaan. Avausneljänneksen jälkeen taululla loisti vierasjoukkueen 16 pisteen johto. Terho ja Foreman osuivat kaukaa ja korin alla myllersi - kukas muu - kuin Sami Laaksonen.
 
Kolmannen jakson alkuun PuHu sai otteisiinsa ryhtiä ja nousi jopa johtoon, mutta sitten iski vanha kehäkettu Jukka Toijala. Kolme onnistunutta 3-pisteen heittoa peräkkäin ja siihen päälle muutama namupassi ja ero kasvoi ratkaisevasti.
 
Kataja pelasi todella vahvan ottelun ja etenkin heidän joukkuepelinsä kummassakin päässä kenttää oli vakuuttavan näköistä. Toisaalta kun katsoo Katajan "tehonyrkin" ikärakennetta, niin huomaa, mitä kokemus tässä sarjassa merkitsee. Vähemmän kokeneempien joukkueiden otteet heilahtelevat helpommin laidasta laitaan.
 
Hukkien kannalta ilahduttavaa oli tilastovoitto levypalloissa, mikä Katajaa vastaan ei ole yleistä. Murheellisempia tilastolukuja olivat sitten menetykset, joita sählättiin vastustajalle liian usein ja helposti.
 
Seuraavaksi Myyrmäkeen saapuu Namika Lahti, jonka ruotuun ovat jälleen palanneet väkivahva Tom Gustafsson sekä taitava Roope Suonio, joten 20.11. Hukat saavat vastaansa nälkäisen joukkueen.
 
PuHu:n tilastot:
LeDaryl Billingsley 17/9, Erron Maxey 20/13, Kimi Klingberg 2/6, Timo Heinonen 7/4, Harri Hohteri 5/1, Timo Parviainen 10/1, Nanayaw Awuah Addae 5/1, Tommi Lyytinen 2/0, Ville Olki 13/0, Elias Kajander 0/2
 
© Pussihukat
 
<< paluu

< Takaisin | Sivun alkuun