Pussihukkien WWW-palvelu 19.10.2002
PuHu kapsahti Katajaan...

Tomi Kaminen

JoKa - PuHu 82-68 (31-41)

Pitkä bussimatka Joensuuhun ei tuntunut painavan pelaajiemme jaloissa, kun ottelun alku eteni komennossamme. Pussihukkien heitot putosivat iloisesti suhahdellen ja Katajan kokenutta pelintekoa horjutettiin avausjaksolla. Kaksi minuuttia ennen puoliaikaa johtomme oli 25-43 ja henki päällä, mutta joensuulaiset rutistivat jakson lopun pahaa enteillen 8-0.

Tauon jälkeen kentälle asteli ärsytetty Kataja, ja ote siirtyikin heille vaivattoman oloisesti. Pussihukkien sihti katosi ja puolustukseen paluu ei tuntunut kiinnostavan kaikkia. Kataja teki helppoja pisteitä puolinopeista hyökkäyksistään, ja varsinkin Sami Laaksonen kuritti vastustajaa läheltä ja kaukaa. Onnistuimme kuitenkin roikkumaan JoKa:n kyydissä kalkkiviivoille asti, mutta usko voittoon tuntui karisevan kellon käydessä ehtoopuolelle.

Tasaisten otteluiden viimeiset minuutit tuntuvat olevan Pussihukille tällä hetkellä kadonneen itseluottamuksen metsästystä. Vastuuta kantavia, itseensä uskovia ja voitontahtoisia "Pusareita" ei ole vielä montaa nähty. 35 minuutin pelaaminen ei riitä. Luottamus itseensä ja joukkuetovereihin täytyy olla huipussaan, kun ottelun viimeisiä hetkiä pelataan.

PuHu:n tilastot:
Erron Maxey 7/7, Kimi Klingberg 10/2, Timo Heinonen 6/2, Timo Parviainen 12/2, Harri Hohteri 5/4, Nanayaw Awuah Addae 4/0, Tommi Lyytinen 0/3, Ville Olki 6/1, Elias Kajander 2/3, Marcus Griffin 16/10