Kausi 2002-03

 
KTP:n WWW-palvelu 5.1.2003
Kataja voitti KTP:n kärkikamppailussa
 
SM-koriksen odotetussa kärkikamppailussa olivat tänään Karhuvuoressa vastakkain KTP ja Kataja. Karhuvuoressa oli täysi katsomo joka näki ensikertaa KTP:n toisen uuden vahvistuksen Charles Mangan.
 
Ottelun alku oli tasaista ja KTP voitti ensimmäisen jakson pistein 28-24. Manga ajoi itsensä virhevaikeuksiin ottamalla nopeasti 3 virhettä ja niin alkoi peli kääntyä toisella jaksolla Katajalle, KTP:n pelatessa pienellä viisikolla. Kataja vei toisen jakson pistein 14-25 ja johti puoliajalle mentäessä 42-49.
 
Myllylän ollessa sairaslistalla kipeytyneen ranteen vuoksi ja Mangan istuessa vaihtopenkillä oli KTP:n isojen miesten peli Jani Jernvallin ja Jari Syrjäsen varassa. Vaikka Jernvall pelasi kauden parhaansa tehden 22 pistettä, se ei riittänyt vaan Kataja vei peliä. Se voitti kolmannen jakson 19-21 ja neljännen 18-27, tehden taululle loppunumerot 79-97.
 
KTP:n tuskaillessa isojen pelaajien puutetta ja tehoja, dominoi Katajan trio Foreman (29/9), Laaksonen (20/5), Jones (14/6) peliä. Heitä säesti hyvin pelannut takamiespari Toijala (25/5), joka palkittiin Katajan parhaana, sekä Terho (9/1). Kataja on pelannut koko kauden samalla kokoonpanolla ja jatkaa sillä valmentajan mukaan loppuun asti, ja mikä ettei, sillä tämä oli parasta Katajaa, mitä olen nähnyt, todella hyvä peli Katajalta.
 
KTP sen sijaan vaihtoi jenkit ja sen myötä sen peli on ymmärrettävästi sekaisin. Blakesin ensimmäinen peli oli lupaava, mutta tänään tuli menetyksiä ja puuttui syötöt ja pelinjohto. Blakes teki tilastot 16/9, selviten tehtävistään loistavasti verrattuna toiseen uuteen amerikkalaispelaajaan Charles Mangaan, joka eilisen vaisuuden sijaan oli tänään näkymätön ja auttoi näin osaltaan Katajaa saamaan korinalustat haltuun. Mangan tehot olivat 4/10.
 
KTP:n parhaana palkittiin Jani Jernvall. Pasi Heinonen teki tilastot 13/3, Roope Mäkelä 17/2 ja Teemu Nivell 7/3.
 
© KTP Basket
 
<< paluu

< Takaisin | Sivun alkuun