kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Jukka Törmälä

Jukka Törmälä Joukkueenjohtajalta 15.6.2012
 
"Moro, korisväki!
 
Kausi on saatu jo ajat sitten pakettiin ja uusi on hyvällä alulla, on siis hyvä aika saatella yhteen menneet ja kurkistaa tulevaan.
 
Onneksi olkoon Loimaalle mestaruudesta ja upealle työlle mitä siellä on näin lyhyessä ajassa tehty.
 
Meille kausi oli viittä vaille täydellinen. Cupin voitto Tampereella maistui taas hyvälle ja runkosarjan voitto oli hieno suoritus mutta, mutta...
 
Mietitäänpä hieman. Runkosarja porskutettiin vajaallakin miehityksellä voittoon. Loukkaantumiset, Jupen, Neposen, Illin ja Villen, tekivät ison loven meidän suunniteltuun rotaatioon ja tietenkin tehokkaaseen harjoitteluun. Joulun jälkeen oli mietittävä mahdollisia lisäpelaajia joukkueeseen.
 
Ippen joululoma oli onnepotku: Ellu kiinnostui jälleen pelaamisesta. Santtu jäi samaan aikaan työttömäksi ja meillä olikin yhtäkkiä kaksi kovan luokan pelaajaa joukkueessa. Sitten tapahtui se, mikä on suuri vaara tällaisessa tilanteessa, eli joukkue muuttui kesken kauden ehkä liikaakin eikä aikaa ollut tarpeeksi tilanteen hoitamiseen. Tähän soppaan kun lisätään mausteeksi muutamia pikkuvaivoja runkopelaajille, ei kaikki ollut kohdallaan.
 
Eniten kuitenkin harmittaa Jupen puolesta. En tunne ketään yhtä positiivista ja mukavaa kaveria kuin Juppe on koriskentällä ja sen ulkopuolella. Toivon sydämeni pohjasta, että Juppe saisi vielä viilettää täysillä koripalloparketeilla. Tähän kaikkien on varmasti helppo yhtyä.
 
Ensi kauden joukkue on rungon osalta nyt kasassa. Saimme kaksi täsmähankintaa, joihin olen todella tyytyväinen. Mäkäläisen Vesku on ollut puhelinlinjoilla jo usean vuoden, joten sitkeys palkittiin. Juho Lehtoranta tuo uutta nuorta sukupolvea Kotkasta joensuulaiseen koripalloon.
 
Jenkkivalinnat tehdään Toikan kanssa sitä mukaa, kun sopivia pelaajia pelillisesti ja rahallisesti löytyy. Amerikan-reissu jää tänä kesänä väliin, mutta on mahdollista, että käydään Torinossa katsastamassa mahdollisia vahvistuksia.
 
Vielä kerran kiitos kannattajillemme tuestanne ja aktiivisuudestanne läpi kauden.
 
Tsemppiä Poutiaisen Keijolle, ei varmaan helpottanut Nokian päätös. Kiitos Hakasen Elisalle Tampereelle, Pihville Kotkaan ja Allulle Loimaalle hyvästä yhteistyöstä. Onnea vielä kerran Vilkkeen Mikolle, isän hommat ovat upeita.
 
Hyvää kesää kaikille!
 
joukkueenjohtajanne Jukka


< Takaisin | Sivun alkuun