kataja basket club / juttuja & kuvia / tarinanurkka
< Takaisin

23.12.2010


Juppe Stenin kynästä

"Terve, Joulupukki!"

Juha Sten Tiedän, että olet kovin kiireinen näinä päivinä, mutta jos millään ehdit, niin minullakin olisi pari pientä toivomusta. Tai ei minulla niinkään, minulle riittää jos saisi olla terveenä, mutta tiedän muiden poikien olevan kovin surullisia, jos eivät saa Sloggin viininpunaisten kalsareiden lisäksi muita lahjoja. Tässä siis pientä toivomuslistaa:
 
Sami: Mies olisi hirmutyytyväinen, jos saisi lopputyöstään hyväksynnän ja näin Lehtorannan pojan opiskelut olisivat paketissa. Pysyy miehellä niskakin kunnossa kun ei tarvi pää kenossa kirjoittaa koneella kaksisormijärjestelmällä.
 
Ville Viita(luoma): Tämä poika painaa hommia treeneissä niska kyyryssä ja haluaa kehittyä. Ja joka kerta Villen mennessä pelissä kentälle on sata lasissa. Anna siis Villelle kärsivällisyyttä, kyllä työ tekijänsä palkitsee. Ennemmin tai myöhemmin...
 
Neponen: Oi oi... Juholle on ihan turha antaa mitään, mies ei kuitenkaan ikinä ehdi mitään ylimääräistä tekemään koriksen ja koulun lisäksi. Ahkera poika. Jokaisen äidin unelmavävy. Tai itse asiassa yksi juttu tuli mieleeni: taisi olla muistaakseni Harry Potter -elokuvassa käytössä kello, jolla sai muutamia lisätunteja vuorokauteen. Ei sinulla sellaista olisi siellä Korvatunturilla varastossa?
 
Ipe Pehkonen: No Ipe ei nyt tarvi enää mitään. Jollain käsittämättömällä tavalla Ipe vei joukkueen sisäisen syyskierroksen korisliigan ottelukierrosveikkauksen Lappeenrannan Kotkasta ottaman kotivoiton turvin. Siitä sai Ipe kunnon joulubonuksen, joten anna hänen lahjansa vaikka uhanalaisille pandoille!
 
Darren: Varsin epätyypillinen jenkki, niin kentän sisä- kuin ulkopuolellakin. Lempeä Darren-karhu on koko syksyn odotellut tyttöystäväänsä jouluksi Joensuuhun kiltisti omassa huoneessaan nukkuen. Anna näille nuorille rakastavaisille laatuaikaa!
 
Antti: Tämä pyyntö on helppo toteuttaa. Varmaan siellä jossain nurkissa pyörii jonkun vanhemman tontun puujalka tai vastaava...? Tarvittaisiin Antille pelipäivien aamutreenin lämmittelyfutikseen jostain uusi, parempi vasen jalka. Nykyinen ei ole tehty futikseen.
 
Joukkueen nuorimmat ja viisaimmat, Tolvanen & Koljonen: Muistan, että joskus olet antanut muutamia pisaroita siitä hopeisesta putkilosta hyvään tarpeeseen. Siinä muistaakseni luki arabiaksi jotain itseluottamuksesta ja kovuudesta... Nyt olisi täällä pari kaveria, jotka voisivat muutamalla pisaralla päästä monta loikkaa eteenpäin urallaan. Taitaa olla se sama pullo, joka kaatui silloin aikoinaan pikku-Dennisin päälle. Oliko se joku Rodman sukunimeltään...?
 
Jared: Anna hänelle se arvostus mikä hänelle kuuluu. Sarjan paras puolustaja, piste.
 
Pete: Anna Peten Luukas-pojalle vähän isänsä velmukkuutta, jotta Petelle jää edes pieni käsitys siitä, miten paljon harmaita hiuksia omille vanhemmilleen aikoinaan aiheutti kikkailuillaan Suomen Tahitilla, Säynätsalossa.
 
Matias: Tiedätkö jostain paikan, mistä näin talvellakin löytyisi neliapiloita? Jos tiedät, niin vihjaa, Matu saa hakea itselleen omansa. Mies osaa pelata, tekee kovaa töitä ja haluaa kehittyä. Nyt kun vain taivaanpalaset osuisivat kohdalleen, niin mies puhkeaisi täyteen loistoonsa.
 
Toikka: Kuulin, että joulumuori kävi otattamassa uudet lonkat..? Jos ne vanhat ovat tallella, niin voitko lähettää ne lääkärillemme Kekin Sakelle. Veikkaan, että muorin uudet lonkat toisivat Toikallekin vielä uutta liikettä niveliin. Tekee pahaa katsoa, kun pelimies haluaa pelata, muttei pysty.
 
Ile Immonen: Haluaisin joskus nähdä videopalaverin alkaessa vapautuneen ilmeen Ilen naamalla. Tällä hetkellä ilme on jossain pelon/itkun rajoilla koneen reistailun takia. Jos, pukki, siellä jossain lojuu joku ylimääräinen Commodore 64 -tietokone, niin voitko antaa Ilkalle, saisi mies nukkua yönsä rauhassa.
 
Eiköhän me näillä pärjätä jo aika pitkälle...Tai yksi juttu vielä. Keväällä on se Pantteri kuulemma taas karussa. Jos lupaamme paiskia hommia oikein kunnolla, niin pystytkö heittelemään huhtikuussa hajusuolojasi Pirkanmaalta alkaen niin, että Pantteria alkaisi susirajan karut maisemat kiinnostaa. Totta kai meidän täytyy tehdä oma työmme ja asettaa omat ansamme, mutta pientä ulkopuolista apua Pantterin metsästyksessä aina tarvitaan.
 
Terveisin,
Juppe
 
Vai onko joku kuullut, että Suomessa olisi helppo pantteria pyydystää?
 
Rauhallista joulua!
 


< Takaisin | Sivun alkuun