kataja basket club / juttuja & kuvia / tarinanurkka
< Takaisin

C-pojat Heinävedellä 15.1.2005 ja Mikkelissä 5.2.2005

Katajan C-92:n 19:stä pojasta tehtiin vuoden alussa kaksi joukkuetta, joista toinen jatkaa aluesarjaa ja toinen (sininen) pelaa yksinkertaisen sarjan. Joukkueen sisällä puhutaan: (joukkueen kesken) uudet joukkueet ovat Miami Heat ja Phoenix Suns (sininen). Ensimmäiset turnaukset uusilla koostumuksilla ovat takana ja pelkkää hyvää on kerrottavana. Oma, pienempi joukkue, harjoittelu, yritteliäisyys ja itseluottamus ovat näkyneet kentällä hyvällä pelinä ja entistä tasaisempina suorituksina. Jokainen pelaaja on onnistunut ja pärjää hienosti tässä sarjassa.

15.1.2005 HEINÄVESI

Heinävedelle lähti aluesarjaa jatkava joukkue: Pete, Ervin, Juho, Jouni, Niko, Olli, Leevi, Samuli T. Eeli ja Mikko.

Ensimmäinen peli oli Hyrskettä vastaan tai paremminkin Hyrskeen Lauri Ikosta vastaan. Peli alkoi meiltä todella hyvin. Liikkuva puolustus, hyviä ratkaisuja hyökkäyksessä, iloista ja vähän yllättynyttä ilmettä. Ensimmäinen jakso Hyrskeelle niukasti 19-16. Toinen jakso jatkui hyvän puolustuksen merkeissä. Jakso Hyrskeelle 17-12 ja puoliajalla tulos 36-28. Henki oli tauolla hyvä ja usko omaan pelaamiseen korkealla. Kolmannen alussa Hyrske sai pelattua entistä enemmän paikat Lauri Ikoselle, joka teki hyvällä prosentilla koreja. Omassa pelissä oli välillä uskon puutetta kun vastustaja karkasi. Lauri Ikonen teki lopulta 60 pistettä - Kataja 50. Joukkuedein pisteissä Hyrske oli parempi 96-50. Poikien pelissä oli aivan erilainen syke kuin syksyllä. Hyvää ja yritteliästä puolustamista seurasi onnistumiset hyökkäyksessä.

Toinen peli Mikkeliä vastaan oli kiihkeä, tasainen ja jännittävä. Johto vaihteli alussa, kunnes Mikkeli pääsi pienelle karkumatkalle kolmannen jakson alussa. Meidän loppukiri neljännellä jaksolla jäi hieman vajaaksi. Loppunumerot Kataja - Mikkeli 53 - 56 (11-11, 12-13,11-24,20-9).

Päivästä jäi todella mukava maku. Harjoitusten opit näkyvät kentällä. Puolustukseen juostaan antaumuksella ja joukkuepelaaminen paranee kaiken aikaa.

5.2.2005 MIKKELI

Mikkeliin lähti Katajan sininen, jonka pisteitä ei siis lasketa sarjataulukkoon. Joukkueessa pelaa: Jussi, Arttu, Joel, Santeri, Ville-Petteri, Klaus, Tuomas, Olli ja Samuli R. (joka ei päässyt lähtemään nyt mukaan). Kahdeksan poikaa oli siis matkassa.

Ensimmäinen peli alkoi myöhässä koska Savonlinna ja Mikkeli joutuivat omassa, muutenkin pitkässä pelissään jatkoajalle. Savonlinna voitti jännitysnäytelmän. Meidän ensimmäinen vastustaja oli juuri Savonlinna. Peli oli hyvin tasainen ja fyysinen. Paljon rajuja levypallokamppailuja ja kiistapalloja. Hyökkäyksessä monia hyviä kuvioita ja puolustuskin alkoi toimia Tiian puhuttelun jälkeen. Numerot loppujen lopuksi Savonlinnalle 41-37 (24-20). Ollin huono tuuri sai tässä pelissä jatkoa: onneksi ei tullut loukkaantumista, mutta silmälasit menivät rikki ja pelit päättyivät siihen. Harmi, kun jalka saatiin juuri pelikuntoon.

Toinen peli oli Mikkeliä vastaan. Peli oli Mikkelin kolmas, mikä näkyi ehkä hieman pelaajien otteissa. Meidän puolustus toimi erittäin hyvin hetkittäisiä nukahduksia lukuun ottamatta, lähinnä pallon menetys tai huono ratkaisu hyökkäyksessä ja vastustajan nopea hyökkäys. Peli meille ja voittoputki auki tuloksella 46-39 (24-14). Pelin jälkeen syömään paikalliseen Hesburgeriin ja odottamaan 91:en pelin loppumista. Voiton juhlat pojat järjestivät spontaanisti Hesen pallomereen!