Kataja – Helsingin NMKY Otteluraportti

KATAJA – Helsingin NMKY OTTELURAPORTTI

Kahdella uudella pelaajalla vahvistunut Kataja kärsi harmittavan tappion Helsingin namikaa vastaan lukemin 67-82.

Kataja aloitti pelin vahvasti Candice Warthenin #23 onnistuneella kahden pisteen hyppyheitolla. Vierasjoukkue pääsi kuitenkin ensimmäisen erän puolessa välissä seitsemän pisteen johtoasemaan. Tästä sisuuntunut Kataja sai kavennettua tilanteen Rachel Kehoen #13 kahdella perättäisellä onnistumisella. Ensimmäinen erä päättyi tilanteessa 15-17. Toisessa erässä Katajan kiri ei aivan riittänyt, vaan Namika oli vahvempi vieden erän 11-26 (26-43).

Kolmas jakso mentiin tasaisesti vieraiden voittaessa erä yhdellä pisteellä. Näin ollen neljänteen erään lähdettiin lukemin 48-66. Viimeisen erän kotijoukkue voitti 19-16. Katajan taistelu ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, vaan Namika vei ottelun lopulta 67-82.

Kotijoukkueelta ottelun parhaana pelaajana palkittu Warthen #23 (24/ 5/ 2s/ 2r) sekä Kehoe #13 (15/ 16/ 2s) tekivät näyttävän ensiesiintymisen Katajan paidassa. Heidän lisäksi pisteille pääsivät Ada Käyhkö #6 (15/ 3/ 1s/ 2r) ja Claudia Kärnä #11 (13/ 2/ 4s/ 1r). Helsingin namikalta parhaana palkittiin Linda Hemmann #9 (20/ 13).

Kataja Basket naisten seuraava ottelu pelataan kotona Joensuun Urheilutalolla 27.1. klo 15, kun vastaan asettuu Turun Riento. Tulkaa kaikki kannustamaan Kataja voittoon!

#mukanaollut

Ottelun tilastot