Kataja – BC Nokia otteluraportti

KATAJA-NOKIA OTTELURAPORTTI

Valitettavasti Kataja ei pystynyt yllättämään BC Nokiaa kotonaan pelin päättyessä tappioon numeroin 38-85. Ensimmäisen kierroksen viimeisessä pelissä Kataja kohtasi BC Nokian Joensuun Urheilutalolla. Lähkökohdat otteluun eivät olleet helpot, Katajan kärsittyä selvänumeroiset tappiot kahdesta edellisestä ottelusta.  Joukkue lähti otteluun normaalia kapeammalla rungolla, kun flunssainen Sandra Keskevaari ja loukkaantunut Jonna Korhonen joutuivat olemaan sivussa pelistä.

 

Pelin ensimmäinen erä näytti lupaavalta, kun Kataja kamppaili iskuetäisyydellä erän päätyttyä numeroin 13-20. Kuitenkin toisessa erässä BC Nokia laittoi isomman vaihteen silmään, Katajan kadottaessa oman pelinsä  kokonaan. Pelin loppu mentiin  BC Nokian hallinnassa, joka kokemuksellaan onnistui pysäyttämään Katajan täysin.  BC Nokia pystyi puolustamaan agressiivisesti ja hyökkäyspäässä rankaisi jokaisesta Katajan virheestä. Kataja ei löytänyt valitettavasti keinoa korinteko ongelmaansa vaan pisteiden tekeminen oli suurin haaste ottelussa ( 2pt 33,3% ja 3pt 7,7%).

 

Pelissä koettiin myös onnistumisia Claudia Kärnän nakuttaessa tilastot (14pt/4/5) sekä myös Riina Kovanen osoitti todellista taistelumieltä kentän molemmissa päissä raataen tilastot (10pt/4).

BC Nokia parhaimpana palkittiin myös liigajoukkueessa Vimpelin Vedossa pelaava Tuulia Timo (20/9).

 

Tästä jatketaan joulutauolle keräämään energiavarastot täyteen, jonka jälkeen pelit jatkuvat Joensuun Urheilutalolla 6.1 kello 13.00 vastaan asettuessa Catz Kakkonen.  Tervetuloa kannustamaan!

 

Iloista joulua! #mukanaollut

Tilastot