Kausarihaasteen ehdot

Kausarihaaste_2018_1280x720

Nämä ovat Kataja Basketin kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Kataja Basket/Joensuun Kataja ry (myöhemmin Kataja) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

  • Kataja järjestää 2018/19 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Katajan miesten edustusjoukkueen kauden 2018/19 Korisliigan runkosarjan kotiotteluihin.
  • Kausikortin kampanjahinta on 70€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 700 sitovaa kausikorttivarausta.
  • Asiakkaan ilmoittautuessa Katajan Kausarihaaste 2018/19 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen.
Kampanjan tavoitteena on saada 700 kausikorttivarausta. Katajalla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan ilmoittautuminen.
Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Katajan verkkosivuilla www.katajabasket.fi, sähköpostitse kausarihaaste@katajabasket.fi tai paperisella varauslomakkeella, joita on saatavilla Katajan toimistolta, sekä Kataja Shopista Kauppakeskus Metropolista. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.

3. Kampanja-aika.
Kampanja käynnistyy 1.5.2018. Katajalla on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä.

4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen.
Kataja ilmoittaa kampanjan toteutumisesta omilla nettisivuillaan, sosiaalisen median kanavillaan sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen.
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 70 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen.
Kampanjan toteutuessa Kataja lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on ohjeet kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

7. Hyväksytyt maksuvälineet.
Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä Katajan toimistoon kausarihaaste@katajabasket.fi.

8. Kausikorttien toimitus.
Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Katajan erikseen ilmoittamasta noutopisteestä. Toimitus tapahtuu ennen Korisliiga-kauden 2018/19 alkua.

9. Kausikortin voimassaoloaika.
Kausikortti on voimassa Katajan Korisliigan runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2018/19.