Naperopallokoulu 2017-18

Kauden 2017-18 Naperopallokoulut alkavat, TULE MUKAAN!

Kauden 2017-18 naperopallokoulut starttaavat su 3.9.  paikkana toimii tulevana kautena Noljakan koulu eli tilaa on entistä enemmän juosta ja nauttia liikkumisesta. Tälläkin kaudella on mukan kaksi ryhmää. Pienten ryhmä muodostuu 3-4 vuotiaista liikkujista ja isojen ryhmässä on 5-6 vuotiaat palloilijan alut.            

pienten ryhmä, 3-4v. klo 10:00-10:45

isojen ryhmä, 5-6v.  klo 11:00-12:00

ryhmien valmentajina toimivat:

Roosa Mervola 050 435 1890

Reeta Lempiäinen 040 509 6019

ILMOITTAUDU MUKAAN: klikkaa yläpalkissa—> “ilmoittaudu/myClub”

Ryhmiin otetaan mukaan 15 lasta / ryhmä. Lisäryhmiä perustamme tarvittaessa. 

Toimintamaksut:

syksy 65.-

kevät 65.-

 

Lisätietoja naperotoiminnasta sekä muista alkavista ryhmistä:

marko.tuononen@katajabasket.fi  0503397046

petri.virtanen@katajabasket.fi 0414566718

Katajan Naperopallokoulu on suunnattu 3-6 -vuotiaille tytöille ja pojille.
Tavoitteenamme on tarjota lapsille monipuolisesti suunniteltua perusliikuntaa.

Lisäämällä pallon mukaan perusliikunnan harjoitteisiin, harjoitamme lapsen silmän ja käden yhteistoimintaa. 3-6 -vuotiailla lapsilla silmä-käsi ja silmä-jalka koordinaation kehitys on erityisen herkässä vaiheessa ja siksi onkin tärkeää että lapsi tällöin saa mahdollisimman paljon monipuolisia ärsykkeitä niiden harjoittamiseen.

 

 

girl_kataja

Toiminnan tarkempi kuvaus:

Aivan ensin pienen lapsen on opittavat ns. motoriset perustaidot, jotka ovat pohjana kaikessa ihmisen liikkumisessa ja joita hän tarvitsee jokapäiväisessä elämässään koko ikänsä.

Vaikka pallo välineenä usein mielletään kuuluvaksi jo lajiharjoitteluun, on lapselle kuitenkin ensin luotava pohja tässäkin karkeamotorisilla perusharjoitteilla, kuten pallon työntäminen, vetäminen, vierittäminen, kantaminen, pompottaminen, heittäminen, kiinniotto, potkaisu ja pallon sekä mailankäytön perusharjoitteet ennen kuin edetään ja mieluummin vasta sitten kouluikäisenä hienomotorisempiin ja lajin omaisenpiin harjoitteisiin.

Erilaiset palloleikit ja -pelit kehittävät myös lapsen koordinaatiota ja perusnopeutta sekä opettavat lasta sosiaalisuuteen. Näinä ikävuosina lapsen suuri luuston ja lihaksiston kasvu luo mahdollisuudet hänen liikkuvuutensa kehittämiselle palloiluharjoittelun ja muiden perusliikkeiden harjoittelun avulla.