Naperokoris 2018-19

Kauden 2018-19 Naperokorikset alkavat, TULE MUKAAN! 

Kauden 2017-18 naperopallokoulut starttaavat su 2.9. paikkana toimii Noljakan koulu.  Tälläkin kaudella on mukana kaksi ryhmää. Pienten ryhmä muodostuu 3-4 vuotiaista liikkujista ja isojen ryhmässä on 5-6 vuotiaat palloilijan alut.            

pienten ryhmä, 3-4v. klo 15:15-16:00

isojen ryhmä, 5-6v.  klo 16-17:00

ryhmien valmentajina toimivat:

Roosa Mervola 050 435 1890

Reeta Lempiäinen 040 509 6019

ILMOITTAUDU MUKAAN  <— klikkaa

Ryhmiin otetaan mukaan 15 lasta / ryhmä. Lisäryhmiä perustamme tarvittaessa. 

Toimintamaksut:

syksy 65.-

kevät 65.-

 

Lisätietoja naperotoiminnasta sekä muista alkavista ryhmistä:

marko.tuononen@katajabasket.fi  050339704

Kataja Basket Junioreiden naperokoris on suunnattu 3-6 -vuotiaille tytöille ja pojille.
Tavoitteenamme on tarjota lapsille monipuolisesti suunniteltua perusliikuntaa, leikkien ja yhdessä liikkuen

 

girl_kataja

Toiminnan tarkempi kuvaus:

Motoristen perustaitojen harjoittelua leikkien ja yhdessä toimien. Motoriset perustaidot muodostavat hyvän liikkumisen edellytykset myöhemällä iällä. Naperokoriksen toivoitteena on luoda edellytyksiä motoristen perustaitojen opettelulle.

Samalla kun opettelemme liikkumaan niin harjoittelemme myös ryhmssä toimimista, ohjeiden kuuntelua sekä toimimista ohjeiden mukaan.

Naperokoris tunnilla käytetään palloa välineenä karkeamotorisissa perusharjoitteissa, jotka edesauttavat motoristen perustaitojen kehittymisessä. Pallon työntäminen, vetäminen, vierittäminen, kantaminen, pompottaminen, heittäminen, kiinniotto, potkaisu sekä pallon ja mailankäytön perusharjoitteet kuuluvat tämän ikäisten harjoitteisiin ennen kuin edetään varsinaisiin lajiharjoituksiin, jotka tulevat mukaan kenties kouluiässä, kun liitytään ikäkausijoukkueen harjoituksiin.

Erilaiset palloleikit ja -pelit kehittävät myös lapsen koordinaatiota ja perusnopeutta sekä opettavat lasta sosiaalisuuteen. Näinä ikävuosina lapsen suuri luuston ja lihaksiston kasvu luo mahdollisuudet hänen liikkuvuutensa kehittämiselle palloiluharjoittelun ja muiden perusliikkeiden harjoittelun avulla.