Info

huddleKatajassa voit harrastaa korista monella tavallahuddle

Katajan tavoitteena on tarjota kaikille koripalloa harrastaville tasonsa mukaista toimintaa,harrastelijoille harrastustoimintaa ja kilpajoukkueille mahdollisuus edetä tasonsa mukaisiin sarjoihin. Haluamme mahdollistaa koripallon harrastamiseen niin pelaajana, valmentajana, erotuomarina kuin seura-aktiivinakin.

Kaudella 2014-2015 Katajassa pelasi hieman yli 120 lisenssipelaaja. Näiden lisäksi alakoulujen iltapäiväkerhoissa, eli koriskouluissa oli mukana aktiivisesti yli 50 lasta. Myös naperopalloulujen suosio on ollut ilahduttavaa. Talven aikana oli yli 30 naperoa kahdessa eri ryhmässä. Aikuisten harrastepelaajat, miesten edustusjoukkue sekä naisten joukkueemme mukaan lukien Katajassa korista harrastavien määrä nousee reilusti yli 250 pelaajan.

Kataja on Nuori Suomi Sinettiseura

Suomen Koripalloliitto ja Nuori Suomi ovat myöntäneet Joensuun Katajan koripallojaostolle
Nuori Suomi Sinetin tunnustukseksi laadukkaasta nuorisotyöstä keväällä 2011.

  • Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja – lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita!
  • Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta!
  • Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset – vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat – jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.
  • Sinettikriteerit toimivat seuran kehittämisen apuna ja laadun arvioinnin työkaluna.

Lue lisää Katajan tarjoamista harrastusmahdollisuuksista ja kauden 2015-2016 uusista toimintamuodoista