Gamebox: Kataja Basket – Karhu Basket, Kauhajoki 78-64

Kuva: Kuvanmaailma/Vesa Kuukka

Pelijaksot:
13-18, 31-10, 17-22, 17-14

Ratkaisu:
Kataja saa pelinsä rullaamaan toisella jaksolla. Hyökkäys alkaa toimia kliseisestikin todettuna ”puolustuksen kautta” ja Karhu jää 20-0 -runin jälkeen lopullisesti Katajan kääntäessä tilanteen 13-18:sta 33-18:aan. Karhun kaukoheitto ei putoa ja vaikka vieraat vievät Katajan korilta 16 hyökkäyslevyriä, on siellä riittävän ahdasta suurimman osan peliajasta. Syöttötilasto 23-8 kertoo omaa kieltään pelitapojen erosta: Karhu syyllistyy liian monesti puskemaan ja poraamaan reikää korille, Kataja kierrättää tyylilleen uskollisena palloa huomattavasti enemmän.

Avainpelaaja, Kataja:
Jarekious Bradley: 27 minuuttia, 18 pistettä (pelitilanneheitot 7/11, vapaaheitot 2/2)/9 levypalloa/2 syöttöä/teholuku 26/plus-miinus -luku +13.

Bradley pääsee irti Daniel Mullingsin huilatessa. Edelleen koeajalla pelaava laituri käyttää tilanteen loistavasti hyväkseen näyttäen osaamisensa koko kirjon: ajoja, kaukoheittoja, hyvää levypallopeliä.

Avainpelaaja, Karhu:
Kammeon Holsey: 32 minuuttia, 17 pistettä (pelitilanneheitot 6/17, vapaaheitot 5/5)/11 levypalloa/teholuku 16/plus-miinus -luku +1.

Seitsemän hyökkäysleypalloa ja kahdeksan itseensä kohdistunutta virhevihellystä on tänään parasta Holseya. Ulottuvana pelaajana hän on jatkuva riesa irtopalloissa.

Tilastopoimintoja:
Karhu heittää kakkoset vain 34-prosenttisesti eikä kolmostarkkuuskaan, 25 %, aiheuta hurraahuutoja.

> Ottelutilasto

Videoita:
> Highlights (Visio Video/Ari Tauslahti)

> Mäkäläinen from Rannikko (Fanseat.com)
> Bradley for two (Fanseat.com)
> Johnson´s follow-up (Fanseat.com)
> Bradley penetrates (Fanseat.com)
> Seppälä from Mäkäläinen (Fanseat.com)
> Bradley from King (Fanseat.com)
> Rannikko from Perttu (Fanseat.com)
> Johnson blocks & rebounds (Fanseat.com)

> Lehdistötilaisuus

Kuvasatoa:
> Kuvanmaailma/Vesa Kuukka
> Erkki Hautaviita

Muualla:
”Kataja jatkaa tappioitta” (Korisliiga.fi)
”Kataja ei taipunut” (KarhuBasket.net)

Seuraava ottelu:
Mestarien Liiga -kauden ensimmäinen vierasottelu pelataan keskiviikkona Venäjällä, Euroopan-puoleisen Venäjän kaakkoisosassa, Saratovissa, vastassa Avtodor.