kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2013-14

1.4.2014


Pelit siirtyvät ensi viikolla jäähalliin

Kataja Basket siirtyy pelaamaan runkosarjan viimeiset kaksi ottelua (ke 9.4 vs. Lapuan Korikobrat ja la 12.4. vs. UU-Korihait) Mehtimäen jäähalliin. Myös 21.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit käydään samassa paikassa.
 
Jäähalliin siirtyminen pyritään toteuttamaan niin, että katsojille aiheutuu siirrosta mahdollisimman vähän haittaa. Seuraavassa koostettuna asioita, jotka toivomme asiakkaidemme ottavan huomioon siirron yhteydessä.
 
Kausikorttipaikat
 
Kausikortteihin ei ole merkitty jäähallin istumapaikkoja, jotka ovat saattaneet joidenkin korttien osalta muuttua viime keväästä. Oman jäähallipaikkansa voi tarkistaa alla olevan linkin kautta. Keskiviikkona 2.4. pelattavassa ottelussa on myös mahdollisuus tarkistuttaa ja merkkauttaa oma paikkansa.
 
> Tarkista jäähallipaikkasi tästä ja tästä
 
Ennakkolippujen myynti
 
Ennakkolippujen myynti kauden kahteen viimeiseen runkosarjaotteluun on poikki maanantaihin 7.4. saakka. Katkos koskee sekä verkkomyyntiä että Kannattaja Shopissa tapahtuvaa myyntiä. Katkos on seurausta muutoksista katsomokartoissa. Hyvityksenä tästä tarjoamme kauden viimeisen runkosarjaottelun lauantaina 12.4. yleisölle veloituksetta!
 
Pudotuspelien ennakkolippujen myynti alkaa välittömästi runkosarjan päätyttyä.
 
Mobiililippu
 
Jäähalliin siirtymisen ja pudotuspelien alkamisen myötä otamme käyttöön myös mobiililipun. Jatkossa ennakkoon ostettu lippu voidaan toimittaa asiakkaan älypuhelimeen, jolloin paperista lippua ei tarvita lainkaan.
 
Lisätietoja mobiililipusta pudotuspelien lipunmyynnin alettua osoitteessa ennakkolippu.com/katajabasket.
 
Jäähallin palvelut
 
Jäähallissa yleisöä palvelevat Areenalta tutut kahvio- ja kioskipalvelut ja erittäin positiivisen vastaanoton saanut hot dog -myynti. Lisäksi Pub Ärjyluola palvelee kiekko-otteluista tutuin palveluin 12.4. pelattavasta ottelusta alkaen. Virvokkeita on saatavilla puoli tuntia ennen ottelua ja myynti jatkuu aina kolmannen erän loppuun saakka. Tämän palvelun tuottaa Kerubi.
 
Jäähallin sisäänkäynnit
 
Jäähallissa on käytössä useampia sisäänkäyntejä. Osa sisäänkäynneistä on tarkoitettu vain ennakkoon lipun ostaneille ja kausikorttilaisille. Katsojia pyydetään kiinnittämään huomiota sisäänkäyntien opasteisiin.
 
Palaute ja kehitysideat
 
Palautetta ja kehitysideoita jäähallin järjestelyistä voi käydä antamassa alla olevan linkin kautta.
 
> Anna palautetta
 
Lisätiedot ja yhteydenotot
 
Riku Tapio
riku.tapio (at) katajabasket.fi
+358 50 340 5550


< Takaisin | Sivun alkuun