kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2011-12

Lehdistötiedote 27.9.2011


Pantterijahtiin uudella ilmeellä

Koripalloilu elää Suomessa nousukautta. Pelin taso on maassamme kohonnut ja tämä on huomattu myös maailmalla, viimeksi onnistumisina juuri päättyneissä EM-kisoissa. Katajaa Liettuassa edustivat kentällä hienosti esiintynyt Petri Virtanen sekä apuvalmentajana Jukka Toijala. Joensuun Kataja sai näkyvyyttä kirjaimellisesti lajin etujoukoissa.
 
Tulevalla kaudella Kataja tähtää kohti yhtä tavoitetta ja unelmaa – SM-kultaa.
 
– Kataja tulee edustamaan laaja-alaista ammattilaisuutta niin edustusjoukkueessa, urheilumarkkinoinnissa kuin kaikessa muussakin toiminnassamme. Pyrimme tekemään kaiken tarvittavan, jotta mestaruuden välissä olevat pienet esteet voitetaan. Tämän tueksi nostamme markkinointimme samalle tasolle kuin urheilullisen osaamisemme. Pantteria tavoitellaan nyt uudella ilmeellä, iloitsee miesten joukkueenjohtaja Jukka Törmälä.
 
– Fabrik on ollut mukana toteuttamassa maakunnan monia menestystarinoita ja Joensuun Kataja on yksi niistä. Olemme olleet pitkään Katajan kumppanina nyt olemme luoneet heille taistelutahtoa uhkuvan uuden ilmeen, kertoo toimitusjohtaja Perttu Kouvalainen.
 
Joensuun Katajan uusi ilme lähtee liikkeelle logosta. Siinä muotokieli mukailee Pohjois-Karjalan vaakunaa ja kilpeä, johon on yhdistetty koripallosta tutut pallo ja sen viivat. Värisävyt on pidetty samoina kuin aikaisemminkin. Ilmeen on suunnitellut Ville Timonen mainostoimisto Fabrikista.
 
Uuden ilmeen mukaisiksi on tehty myös Joensuun Katajan nettisivut. Tutustu palveluumme ja lataa painokelpoinen logo osoitteesta www.katajabasket.fi.
 
Joensuun Katajan kausi 2011-12 alkaa paikalliskamppailulla Lappeenrannan NMKY:tä vastaan torstaina 29.9.2011 Joensuu Areenalla.
 
Lisätietoja:
 
Seurakoordinaattori Matti Leskinen
p. 040 747 5425
 
Koripallojaoston puheenjohtaja Harri Mikkonen
p. 050 502 0402


< Takaisin | Sivun alkuun