kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2008-09

Lehdistötiedote 16.10.2008


Quinnel Brownin nilkkavamma odotettua pahempi

Quinnel BrownKorisliigan kärkipaikalla kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä etenevä Joensuun Kataja sai torstaina lisää huonoja uutisia. Loukkaantumisten osalta ennätyksellisen synkkää syksyä viettävän joukkueen amerikkalaislaituri Quinnel Brownin maanantaina loukkaaman nilkan kolmesta nivelsiteestä kaksi on poikki ja vamma vaatii leikkaushoidon.
 
Brown loukkasi nilkkansa pudottuaan TV-ottelussa Torpan Poikia vastaan vastustajan jalan päälle donkkinsa päätteeksi. Vamma ei aluksi vaikuttanut vakavalta ja jalka on ollut tapaturman jälkeen varattavissa, mutta magneettikuvat näyttivät toisin.
 
Brown saa leikkaushoidon välittömästi ja alustavan arvion mukaan toipumisaika on nelisen viikkoa. Pelikuntoinen jalan tulisi olla noin kuuden viikon kuluttua.
 
Valmennus- ja seurajohto pohtii parhaillaan eri vaihtoehtoja, kuinka edetä asian suhteen. Päätöksistä tiedotetaan mahdollisimman pian.
 
Pelaamassaan kolmessa Korisliiga-ottelussa Quinnel Brown on kirjauttanut keskimäärin 15,0 pistettä, 5,3 levypalloa, 1,0 syöttöä ja 3,3 riistoa keskimäärin 28 minuutin peliajalla.
 
Brownin lisäksi Katajan pelaavasta kokoonpanosta ovat tällä hetkellä sivussa Anssi Kinnaslampi, Janne Kinnunen ja Mikko-Petteri Järvinen.
 

< Takaisin | Sivun alkuun