Pohjois-Karjalan Sähkö Oy
Enerke Oy
Kymppivoima


Samin_pakinat
Kevät. Täynnä riemua ja haikeutta.

Loppu hyvin kaikki hyvin" on kaikkien tuntema kulunut fraasi. Onneksi meidän kohdallamme lause toteutui, vaikka pienestä se oli kiinni. Jos olisimme hävinneet runkosarjan viimeisessä matsissa Kouvoille, niin en tiedä mitä olisi tapahtunut. Linnunlahden hiekkarannallakin olisi ollut silloin vielä jäätävän kylmää.

Onneksi uskomme ei missään vaiheessa horjunut, vaikka vuoristoradan pyörteissä pahaolo meinasi hiipiä väkisin puseroon. Kauden edetessä pystyimme kuitenkin katkaisemaan syöksykierteen ja muuttamaan kurssimme nousujohteiseksi. Täysi tunnustus on annettava joukkueelle, seurajohdolle ja uskollisimmille faneillemme. Pronssi lämmittää jopa vanhan pelaajan sydäntä ja vähän paremmalla onnella olisimme voineet taistella siitä kirkkaimmasta. No, jos ja jos...

Sparliiga oli ennätystasainen, jota kuvastaa hyvin Salon Vilppaan putoaminen ykkösdivariin. Joukkue taisteli urhoollisesti ja olisi ehdottomasti kuulunut olla kevään otteiden ansiosta play-offs –joukkue, mutta toisin vain kävi. Mestaruus puolestaan meni joukkueelle, jota jo syksyllä ennustelin. Lappeenrannasta ei heikkoa lenkkiä löytynyt. Ilahduttavaa oli myös nähdä, että koko liigan yleisöennätykset menivät jälleen rikki. Oma lukunsa oli tietysti Joensuu Areena, jossa viimeisiä pelejä oli seuraamassa lähes 2500 ihmistä. Hienoa! On kiva nähdä, että joensuulainen yleisö arvostaa Katajaa.

Kauden pölyt eivät ole ehtineet vielä kunnolla edes laskeutua, kun ensi vuoden rakennustyöt on jo monessa seurassa käynnissä. Huhupuheiden perusteella pelaajien vaihtoruletti pyörii sellaisella vauhdilla, että päätä huimaa. Lappeenrannan viitoittama tie ammattilaisjoukkueesta on herättänyt muutamat seurat seuraamaan perässä. Tulevaisuudessa liigassa varmasti korostuukin entistä enemmän viidakon laki: varakkaat seurat kahmivat kermat ja köyhät, lautasen reunoille, tippuneet muruset.

Kataja tulee varmasti olemaan ensi kauden joukkue ja mestariehdokas numero yksi. Taustajoukoissa on sellaisia henkilöitä, joilla motivaatiota ja panostusta riittää. Hyvä niin. On mielenkiintoista nähdä, millainen joukkue Areenassa esiintyy ja millaiset juhlat torilla ensi keväänä järjestetään.

Omalla kohdallani matka jatkuu ja perheellämme on edessä muutto Kouvolaan. Olen saanut nauttia joensuulaisesta vieraanvaraisuudesta neljä vuotta ja olen siitä kiitollinen. Joensuu on opettanut minua paljon ja auttanut ymmärtämään elämän todellisia arvoja entistä paremmin, siksi matkan on jatkuttava.

Haluan kiittää Pohjois-Karjalan Sähköä ja tämän palstan lukijoita ja toivottaa teille kaikille Hyvää Kesää!

Nähdään uusissa koitoksissa,

Sami Laaksonen
Joensuun Kataja

P.S. Taisi se joulupukki kuulla toiveeni ja toteuttaa niistä tärkeimmät. Ensi vuonna toiveeni kohdistuvatkin sitten aivan jonnekin muualle ; )

Ajankohtaista
PKS- konsernin osavuosikatsaus tammi-huhtikuu 2005 (1.6.2005)
Konsernin liikevaihto oli tammi-huhtikuun aikana 31,1 (edellisenä vuonna vastaavana aikana 29,4) milj. euroa.
Lue lisää
Kesäkisa
Täytä kesäkysely!

Vastaa ja voita Nokian 6230i kamerapuhelin!

Osallistu kyselyyn
Yhteystiedot

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy
Rantakatu 29
PL 141
80101 Joensuu
puh. (013) 266 3311
faxi (013) 266 3299
Sähköpostit
etunimi.sukunimi @pks.fi

Asiakaspalvelu
010 802 662

asiakaspalvelu
@pks.fi
Myynti
010 210 60
myynti@pks.fi

Tiedonvaihto ja taseselvitys
Tarkemmat yhteystietomme
Vikailmoitukset
Muuttoilmoitus
Mittarinlukema
Yhteystietojen muutos
Asiakaspalaute