Ajankohtaista

Earvin Morris jättää Kataja Basketin

Joensuulainen Kataja Basket joutuu kääntämään katseensa pelaajamarkkinoille lauantaina starttaavan kauden kynnyksellä. Erinomaisia otteita pre-seasonilla esittänyt amerikkalaislaituri Earvin Morris on päättänyt hyväksyä Libanonista saamansa tarjouksen eikä näin ollen ole enää seuran käytettävissä.

– Morrisin saama tarjous on taloudellisesti niin paljon parempi kuin mihin me pystymme, että siinä mielessä asia on ymmärrettävä, viimeisiä päiviään koripallojaoston toiminnanjohtajana työskentelevä Riku Tapio kertoo.

– Sopimuksemme takaa meille tietyn korvauksen tällaisessa tapauksessa, mutta on tietenkin selvää, että tilanne on nyt hetken aikaa haastava. Korvaavan pelaajan etsintä on juuri käynnistynyt, hän selvittää.

Korisliiga starttaa Katajan osalta ensi lauantaina, jolloin jaoston 70-vuotisjuhlaottelussa Joensuun Urheilutalolla kohdataan BC Nokia. FIBA Europe Cupia pelataan ensi viikon keskiviikkona. Tuolloin joukkue aloittaa kaksiosaisen karsinnan lohkovaiheeseen virolaista Tarttoa vastaan tämän kotikentällä.

« Takaisin